Ajankohtaista

ResComi kasvoi 17 %

14.03.2018 9:09

ResComi kasvoi 17 %

Raahessa ja Oulussa toimiva ResComi Oy kasvatti liikevaihtoaan 17 %:a vuonna 2017 edelliseen vuoteen verrattuna. Kasvun myötä yrityksen omavaraisuusaste nousi 40 %:iin.

Yhtiön liikevaihtoa vauhdittivat viime vuonna mobiiliteknologian asiantuntijapalvelut, paperi- ja metalliteollisuuden tietojärjestelmät ja palvelualojen sähköiset liiketoimintaratkaisut. Vaativat tietojärjestelmät ja vientikaupat lisäsivät myös osaltaan liikevaihtoa. Palvelujen kysynnän kasvua varten palkattiin uusia ohjelmistosuunnittelijoita.

ResComin tiedot Luotettava Kumppani - palveluun

12.10.2017 9:09

ResComin tiedot Luotettava Kumppani - palveluun

Suomen Tilaajavastuu Oy on liittänyt ResComi Oy:n Luotettava Kumppani -palveluun 12.lokakuuta. ResComin maksuton Luotettava Kumppani -raportti on saatavilla palvelusta ja sieltä ilmenee ResComin hoitamat tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuudet. Luotettava Kumppani -tunnus antaa yrityksen toiminnasta luotettavan ja rehellisen kuvan.

ResComille toimitussopimus Kiinaan

22.02.2017 11:11

ResComille toimitussopimus Kiinaan

Raahessa ja Oulussa toimiva ResComi Oy on käynnistänyt tietojärjestelmätoimituksen Kiinaan . Raahelaisyhtiö toimittaa kiinalaiselle metsäteollisuusyhtiölle ensimmäisellä vuosipuoliskolla tietojärjestelmän, joka sisältää tilaussopimuksen mukaisen tehdaskohtaisen suunnittelun ja käyttöönoton.

ResComi julkisti Teräslaskurin

15.02.2017 11:11

ResComi julkisti Teräslaskurin

ResComi Oy on julkistanut teräsalan yrityksille tarjouslaskuripalvelun.
Teräslaskuri toimii pilvipalveluna ja se on otettavissa ilmaiseen koekäyttöön kahdeksi viikoksi kirjautumalla siihen nettiyhteyden avulla osoitteessa www. teraslaskuri.fi.

Teräsrakennealan yrityksille tuote tarjoaa materiaalilaskennan , työvaiheiden kustannusten laskennan, työkonekustannusten laskenaan,toimitus- ja pystytyskustannukset ,yhteenvedot ja arkistoinnin.