fi
en

Ajankohtaista

30.4.2019
ResComi Oy on saanut päätökseen huhtikuun lopulla palvelinjärjestelmään liittyvän projektin saksalaiselle paperiteollisuusyhtiölle. Raahelaisyhtiö toimitti paperitehtaalle jatkokehityshankkeen, joka sisälsi tilaussopimuksen mukaisen tehdaskohtaisen suunnittelun ja käyttöönoton. Toimitukseen kuului myös tietoturvatoimintoja.
21.12.2018
ResComi on uudistanut kotisivunsa yhteistyössä Balentor Oy:n ja WTF Design Oy:n kanssa. Uudistuksen taustalla oli yrityksen strategiset tavoitteet ja palveluvalikoiman laajeneminen. Kotisivujen toimivuudella on ratkaiseva merkitys yhteydenottojen kannalta.
14.3.2018
Raahessa ja Oulussa toimiva ResComi Oy kasvatti liikevaihtoaan 17 %:a vuonna 2017 edelliseen vuoteen verrattuna. Kasvun myötä yrityksen omavaraisuusaste nousi 40 %:iin.
12.10.2017
Suomen Tilaajavastuu Oy on liittänyt ResComi Oy:n Luotettava Kumppani -palveluun 12.lokakuuta. ResComin maksuton Luotettava Kumppani -raportti on saatavilla palvelusta ja sieltä ilmenee ResComin hoitamat tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuudet. Luotettava Kumppani -tunnus antaa yrityksen toiminnasta luotettavan ja rehellisen kuvan.