fi
en

Pilvipalveluratkaisut

Pilvipalveluilla voit korvata kokonaan tai osittain perinteiset konesalipalvelimet. Tiedonkäsittely on turvallista ja tehokasta, jotta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Toimivan pilvistrategian laatiminen mahdollistaa yhteisen suunnan ja antaa rajattomat mahdollisuudet skaalata palvelua tulevaisuudessa.

ResComi toimittaa Microsoftin Azure ja Amazonin Web Services (AWS) -palveluja, joiden tavoitteena on toimia sovellusten, palvelujen ja palvelimien alustana. Oli sitten kyse tietokannoista, palvelimista, integraatioista tai sovelluksen julkaisualustasta, meidän asiantuntemuksen avulla löydämme juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun.

Pilvipalvelut ovat ketteriä, joustavia ja skaalautuvia, ja näin ne ovat loppukäyttäjälle vaivaton ja helppo vaihtoehto perinteisiin työskentelytapoihin ja -alustoihin verrattuna. Pilvipalveluiden etuna on myös kustannustehokkuus: maksat vain siitä mitä käytät. Tavoitteenamme on luoda kestävä ja kustannustehokas ratkaisu, joka myös skaalautuu asiakastarpeen mukaan.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Referenssit

Pilvipalveluratkaisut

ERP:n pilvimigraatio

Migraatio tehtiin pilveen arkkitehtuurillisesti yksi yhteen, mutta migraatiopolun aikana yksittäiset tietojärjestelmän komponentit korvattiin pilvioptimoiduilla tai kustannustehokkailla vaihtoehdoilla.
Pilvipalveluratkaisut

Konttiteknologian hyödyntäminen AWS-kehityksessä

Konttiteknologian avulla luotiin standardoitu ympäristö, jossa ohjelmistojen ja sovellusten kehittäminen, ylläpito ja ajaminen tapahtuvat ketterästi. Sovelluksen luotettavan toiminnan ja jatkuvan kehityksen kannalta konttien käyttö on järkevä ratkaisu.