Terveydenhuollon integraatiot

Terveydenhuollon toimintojen tehostaminen edellyttää sekä varsinaisten hoitoprosessien parantamista että erilaisten tukitoimintojen kehittämistä. Oleellinen osa tässä onnistumista on sosiaali- ja terveydenhuollon erityistarpeita varten kehitetyt integraatioratkaisut.

ResComin terveydenhuollon integraatioratkaisut auttavat henkilökuntaa hyödyntämään työssään eri järjestelmien ja organisaation eri yksiköiden tietomassoja.

ResComin monipuolisen integraatiokokemuksen ansiosta saatte terveydenhuollon tarpeisiin parhaiten soveltuvat integraatioratkaisut Ensemblen Health Sharella, Microsoftin BizTalkilla tai MuleSoftilla toteutettuna. Pitkäaikainen ja satojen integraatioiden kokemus takaa laadukkaat ja luotettavat ratkaisut.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Referenssit

Terveydenhuollon integraatiot

Erikoissairaanhoidon integraatiokehitys

Projektissa toteutettiin erikoissairaanhoidon esittämät asiakasvaatimukset. Integraatiokehityksessä hyödynnettiin InterSystemsin Ensemble- ja HealthShare-integraatioalustojen graafisia toimintoja ja olemassa olevia integraatioita.
Terveydenhuollon integraatiot

FHIR-kyvykkyyden lisäys potilastietojärjestelmään

Projektin tavoitteena oli toteuttaa potilastietojärjestelmään FHIR-kyvykkyys. Sen avulla haluttiin nopeuttaa tiedonsiirtoa ja hankkia potilastietojärjestelmälle uusia asiakkaita, joiden vaatimuksena oli FHIR-toiminnallisuudet.
Terveydenhuollon integraatiot

Talousdatan nouto

Talousdatan Ensemble-integraatiossa haettiin päivittäinen pankin talousdata palvelimelta SOAP-protokollaa hyödyntäen ja muutettiin se XML-tiedostoksi. Annetuissa lähtötiedoissa oli määritelty haluttu muoto web servicen palauttamalle sanomalle.