• slide

AVOIMET TYƖPAIKAT

Tervetuloa ResComiin

Meillä työntekijät viihtyvät ja omaavat pitkän työhistorian. Meillä jokainen pääsee tekemään kokonaisuuksia alusta loppuun ja näkee oman työnsä tulokset. Yhteisöllisyys on vahva ja apua saa jokaiselta kollegalta.

Meillä voit vaikuttaa omaan työnkuvaan ja jokainen kokee onnistumisen elämyksiä omien vahvuuksiensa kautta. Lisäksi pääsee oppimaan uutta haastavien projektien parissa. Teemme paljon kansanvälisiä projekteja, mutta matkustaminen on vähäistä etätyökalujen hyödyntämisen ansiosta.

Haluamme sinut Raaheen tai Ouluun

Backend- tai Frontend-kehittäjäksi

Tehtäviisi kuuluu digitaalisten palvelujen kehittäminen ja laajojen tietojärjestelmien suunnittelu.

Arvostamme tuloksellisuutta aikaisemmissa työtehtävissä, ohjelmistokehityksen harrastuneisuutta ja pilvipalveluosaamista. Front end -kehityksessä pääsee vauhtiin HTML-, CSS-, Javascript-, Java- tai React-osaamisen avulla ja Backendissä Java-, C#- , Node- , PHP-tai tietokantaosaamisella. Vahvistamme osaamistasi tarvittaessa koulutuksen avulla.

Työntekijälle tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, innostavan työyhteisön ja erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen.

Lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi, CV, viimeinen tutkintotodistuksesi, palkkatoivomuksesi ja yhteystietosi osoitteeseen: info@rescomi.com.

Kutsumme osan hakijoista haastatteluun.

Lisätietoa

Lisätietoa arkipäivisin klo 14–16 Raimo Seikkala p. 040 748 0311.