ResComi kasvoi 17 %

14.3.2018 klo 9.09

Raahessa ja Oulussa toimiva ResComi Oy kasvatti liikevaihtoaan 17 % vuonna 2017 edelliseen vuoteen verrattuna. Kasvun myötä yrityksen omavaraisuusaste nousi 40 %:iin.

Yhtiön liikevaihtoa vauhdittivat viime vuonna mobiiliteknologian asiantuntijapalvelut, paperi- ja metalliteollisuuden tietojärjestelmät ja palvelualojen sähköiset liiketoimintaratkaisut. Vaativat tietojärjestelmät ja vientikaupat lisäsivät myös osaltaan liikevaihtoa. Palvelujen kysynnän kasvua varten palkattiin uusia ohjelmistosuunnittelijoita.

Oulun Teknologiakylässä ja Raahen Softpoliksessa toimiva ResComi tunnetaan tietojärjestelmien ja tiedonsiirtojärjestelmien toimittajana. Yhtiön pääasiakkaat ovat kansainvälisiä teollisuuden ja palvelualojen yrityksiä.

Tietoliikenneteollisuudelle ResComi tuottaa matkapuhelinohjelmistojen, mobiilisovellusten ja langattoman teknologian suunnittelupalveluja muun muassa Linuxia ja Androidia hyödyntämällä. Teollisuuteen yhtiö toimittaa ratkaisuja palvelinjärjestelmiin ja eri tietojärjestelmien yhdistämiseen sekä reaaliaikaiseen tuottavuuden ja logistiikan seurantaan.