Liikevaihto kasvoi tammi-huhtikuussa

12.5.2020 klo 8.00

ResComi Oy kasvatti liikevaihtoaan  109% tammi-huhtikuussa edelliseen vuoteen verrattuna. Ensimmäisen  vuosikolmanneksen kasvua vauhditti asiantuntijapalvelujen kysyntä.

Kansainvälisten teollisuusyritysten IT-integraatiot kasvattivat osaltaan liikevaihtoa. Mobiiliteknologian asiantuntijapalveluita vauhditti uusien matkapuhelinverkkojen käyttöönotto, kun taas koronapandemia lisäsi palvelualojen digitaalisten  liiketoimintaratkaisujen kysyntää.

Alkuvuoden kasvua varten palkattiin uusia ohjelmistosuunnittelijoita . Yhtiön tavoitteena on rekrytoida edelleen lisää IT-osaajia tänä vuonna.

Oulun Teknologiakylässä ja Raahen Softpoliksessa toimiva ResComi tunnetaan IT-integraatioiden ja ohjelmistoratkaisujen toimittajana. Yhtiön pääasiakkaat ovat kansainvälisiä teollisuuden ja palvelualojen yrityksiä.

Perusteollisuuteen yhtiö toimittaa ratkaisuja palvelinjärjestelmiin ja yritysten toimipisteiden välisiin IT- integraatioihin. Mobiiliasiakkuuksiin ResComi tuottaa matkapuhelinohjelmistojen ja  mobiilisovellusten suunnittelupalveluja muun muassa Linuxia, Windowsia,  iOSia ja Androidia hyödyntämällä.