ResComille tunnustusta

12.11.2020 klo 8.00

ResComi Oy on saanut tunnustusta Bisnode Finlandilta, Kauppalehdeltä ja Suomen Asiakastiedolta yhtiön toukokuussa toimittamien talouslukujen perusteella.

Bisnode Finlad on nostanut IT-yhtiön korkeimpaan luottoluokkaan AAA. Lisäksi AlmaTalent Tietopalveluiden ja Kauppalehden menestyjäluokituksessa Oulussa ja Raahessa toimiva yritys on taloudellisen suorituskykynsä perusteella analysoitu 2020-menestyjäyritykseksi.

Kauppalehden ja Bisnode Finlandin lisäksi Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt ResComi Oy:lle korkean Rating Alfa - luottoluokituksen. Asiakastiedon mukaan luokituksessa tarkistetaan ja analysoidaan yrityksen taloudelliset tunnusluvut, taustatiedot ja maksukäyttäytyminen.

ResComin vahvinta osaamisaluetta ovat mobiilialan ohjelmistot, IT-integraatioratkaisut, digitaaliset palvelut ja teollisuuden IT-ratkaisut. Kasvava tiedonsiirto on lisännyt yrityksen asiantuntijapalvelujen kysyntää muun muassa IT-integraatioissa MuleSoftin, Microsoftin BizTalkin, Ensemble Health Sharen, Dell Boomin, IBM:n Integration Busin, Azure Logic Appsin, SAP Net Weaverin ja webMethodsin integraatioalustoissa.