Tunnustusta vuodesta 2020

9.9.2021 klo 8.00

ResComi Oy on saanut tunnustusta Suomen Asiakastiedolta, Kauppalehdeltä ja Bisnode Finlandilta vuoden 2020 talouslukujen perusteella.

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt ResComi Oy:lle Suomen vahvimmat 2021 – sertifikaatin. Se on merkki yrityksen luotettavuudesta, luottokelpoisuudesta ja erinomaisesta maksukyvystä. Asiakastiedon mukaan ResComi Oy on yritys, joka luo voimaa tulevaisuuden talouselämään.

Myös luottotietoyhtiö Bisnode Finland Oy on arvioinut yhtiön luottoluokitusta ja sijoittanut sen korkeimpaan luottoluokkaan AAA. Arvion perusteena on ollut yhtiön vakiintunut toiminta, ei-negatiivinen tausta, hyvä talous ja positiivinen maksutapa.

ResComi Oy:lle on myönnetty myös Kauppalehden Menestyjät 2021 -sertifikaatti. Se on saavutettu Alma Talent Tietopalvelujen menestyjäluokituksessa.

Tunnuslukuvertailujen perusteella ResComi on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Oulun 11600 yrityksen joukossa yritys sijoittui menestyneimpien 2%:n joukkoon.

Kuluva vuosi on ResComin viides peräkkäinen liikevaihdon kasvun vuosi. IT-ratkaisuja tuottava yhtiö kasvoi alkuvuonna 17 %:n vauhdilla.